Ghid de Supravietuire la Soare

0
186

Help Net a lansat „Micul Ghid de Supravietuire la Soare”, din care putem invata cum sa ne protejam pielea de efectele negative ale ultravioletelor.

Pielea este organul cu expunerea cea mai mare la agresiunile mediului inconjurator si riscul cancerului de piele este o amenintare reala pentru oricine. Pana nu demult considerat a fi o boala a persoanelor in varsta, cu un grad ridicat de risc dupa varsta de 50 de ani, cancerul de piele are o incidenta din ce in ce mai mare in randul tinerilor, principalul motiv pentru aparitia sa fiind expunerea in exces la raze ultraviolete de la varste destul de mici.

Vino vara asta la Help Net si vei afla cum sa iti protejezi pielea de efectele negative ale ultravioletelor din „Micul Ghid de Supravietuire la Soare”, semnat de Prof. Dr. Ioan Nedelcu, Medic primar dermatolog, Doctor in stiinte medicale. in plus, vei beneficia de servicii personalizate primind o recomandare potrivita problemelor tale si vei avea acces la promotiile oferite de Help Net la produse de sezon.

Articolul precedentPot vegetarienii salva lumea?
Articolul următorDurerile lombare – Investigatii si tratament