Gheorghiță: Risc foarte mare de infectare pentru persoanele care nu au niciun fel de protecție

0
237

Peste 13.000 de români au primit doza a treia de vaccin împotriva COVID-19 până astăzi la prânz, iar oamenii continuă să vină în centrele de vaccinare, a declarat coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiță.

De asemenea, 25.700 de persoane s-au programat în platforma de programare pentru doza 3, după ce programările au fost deschise de aseară, potrivit lui Gheorghiță.

„Trebuie să fim responsabili în perioada următoare, avem nevoie de implicarea fiecăruia dintre noi să respectăm regulile și să ne vaccinăm, având în vedere faptul că prin vaccinare evităm riscul de formă gravă, riscul de spitalizare, riscul de deces și riscul de răspândire a virusului”, a subliniat coordonatorul campaniei de vaccinare.

Totodată, Valeriu Gheorghiță a mai spus că „este important să înțelegem că varianta Delta se răspândește cu atât de mare viteză încât pentru persoanele care nu au niciun fel de protecție, riscul să se infecteze în următoarea perioadă este foarte mare”, a mai spus șeful CNCAV.

 

twitter retweet kaufen

Articolul precedentȘeful DSU, Raed Arafat, s-a vacinat anti-COVID cu a treia doză
Articolul următorGheorghiță, despre doza de rapel pentru persoanele vaccinate anti-COVID cu serul Johnson & Johnson