Gheorghiță: Crește numărul de persoane vaccinate anti-COVID-19 pe flux pentru vaccinul Pfizer

0
45

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva noului coronavirus în România, col. dr. Valeriu Gheorghiță, a declarat marți că numărul de persoane vaccinate anti-COVID pe flux va crește în centrele unde se administrează serul produs de Pfizer.

Astfel, de la 84 de persoane se va ajunge la 96 de persoane vaccinate pe flux.

”Începând de mâine, 28 aprilie, în centrele de vaccinare cu Pfizer se crește numărul de persoane vaccinate pe flux de la 84 la 96. S-au și făcut notificări în acest sens, pentru a merge la capacitate maximală având în vedere că în această săptămână a fost recepționată cea mai mare tranșă de vaccinuri de la compania Pfizer, de circa 725.000 de doze”, a declarat Gheorghiță.

Ad in title

Valeriu Gheorghiță a mai spus că miercuri se va deschide și al nouălea centru mobil de vaccinare anti-COVID, în județul Argeș.

”De asemenea, continuă activitatea de vaccinare a centrelor mobile și a echipelor mobile. Pe 28 aprilie se activează al nouălea centru de vaccinare mobilă în județul Argeș. Vor fi vaccinate 80 de persoane încă din prima zi”, a mai precizat col. dr. Gheorghiță.

Articolul precedentGCS: 2.019 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2, în ultimele 4 de ore
Articolul următorPrimul centru de vaccinare anti-COVID drive-thru din Capitală se va deschide joi