Gata cu stresul – a aparut prima bautura anti-stres!

0
314

Expozitia Estetica&Welness a prilejuit lansarea sucului Antistress, o premiera in materie de bauturi nealcoolice, ce nu a fost trecuta cu vederea nici de forurile in domeniu, fiind premiata cu Premiul pentru inovatie la Anuga 2007 (Germania).

Bautura sta bine si la capitolul ingrediente, continandu-le pe cele mai „la moda”: urzica, aloe vera, ginseng, ginko, complex de vitamina B si magneziu, toate dau sucului un gust dulce – acrisor diferit de al altor bauturi.

Antistress s-a nascut din nevoia tot mai accentuata a pietei pentru bauturi functionale, pentru gusturi noi, afirma Franz Steinneger, Marketing Manager al companiei austriece Sonnenalm Gentrake Vertrieb, producatorul acestui suc.

Antistress este o alternativa la bauturile obisnuite si se adreseaza tuturor categoriilor de public, indiferent de varsta, ocupatie, sex sau afectiuni (diabetici, spre exemplu, se pot bucura si ei de beneficiile acestei inovatii!). Caci, in tumultul secolului al XXI-lea, cine ar putea spune ca nu este presat de stresul cotidian?!

Antistress va putea fi cumparat cat de curand si in Romania, gratie companiei Sugar Free Dieta care s-a angajat sa importe sucul si in tara noastra. Mai multe despre companie si despre data la care sucul va fi gasit in magazine, aflati pe www.diat.ro .

Articolul precedentNanomagneti folositi in tratarea diferitelor tipuri de cancer
Articolul următorNasterea prin cezariana a unei perechi de tripleti