Fundatia Hospice „Casa Sperantei” deschide un nou cabinet de ingrijiri paliative!

0
234

Fundatia Hospice „Casa Sperantei” a anuntat deschiderea unui cabinet medical de ingrijiri paliative in Bucuresti. in cadrul cabinetului, echipa medicala a fundatiei va oferi pacientilor cu afectiuni maligne si progresive in stadii avansate servicii medicale, servicii de nursing, sociale si de consiliere (inclusiv pentru familia pacientului).

Cabinetul se adreseaza pacientilor cu boli progresive, avansate si cu prognostic limitat. Principalul scop este cresterea calitatii vietii acestora prin prevenirea si alinarea suferintei lor.

Pacientii care se pot adresa Fundatiei Hospice „Casa Sperantei” sunt cei care se confrunta cu simptome dificil de controlat, cu probleme psiho-sociale si care se afla intr-un stadiu avansat/terminal al bolii.

in cazul degradarii starii generale a pacientului, Fundatia Hospice Casa Sperantei poate asigura ingrijirea la domiciliu sau poate orienta pacientul catre alte fundatii sau servicii partenere.

Fundatia Hospice „Casa Sperantei” asigura de 16 ani ingrijire paliativa gratuita pentru persoane cu boli nevindecabile in stadii avansate, adulti si copii. Pana in prezent, au beneficiat de serviciile gratuite oferite de Fundatia Hospice, in Brasov si Bucuresti, peste 6500 de pacienti bolnavi de cancer, leucemii si distrofii neuromusculare.

Articolul precedentDemitere la Spitalul „Victor Babes”!
Articolul următorPeste 70 de prahoveni internati cu trichineloza!