Federatia Ambulanta amana greva

0
175

Greva anuntata pentru astazi, de catre Federatia Nationala Sindicala Ambulanta, a fost amanata. Potrivit presedintelui sindicatului, Tudor Damian, decizia anularii grevei a fost influentata de acordul pe care Federatia Sanitas l-a avut cu Ministerul Sanatatii.

Liderul Federatiei Ambulanta a declarat ca greva a fost amanata deoarece era programata in acelasi timp cu greva celor de la Sanitas. in conditiile in care membrii Sanitas au renuntat la manifestatii, reprezentantii Ambulanta se vor intruni vineri pentru a stabili noul calendar al protestelor.

Presedintele Federatiei Nationale Ambulanta a anuntat la inceputul lunii ca angajatii serviciului de ambulanta vor participa la o greva de avertisment pe data de 11 noiembrie, in cazul in care nu li se vor mari salariile cu 50%.

Cererile privind cresterile salariale au fost prezentate autoritatilor pe data de 1 noiembrie. Membrii Federatiei Sindicale Ambulanta sunt de parere ca majorarea salariilor ar contribui la motivarea personalului si la pregatirea profesionala a acestuia.

Articolul precedentUn nou medicament pentru impotenta
Articolul următorStrangere de fonduri, pentru renovarea spitalului „Marie Curie”