Elton John și-a întrerupt un concert, din cauza pneumoniei

0
425
Facebook/Elton John

Cântărețul britanic Elton John și-a întrerupt un concert, din cauza pneumoniei. Aflat la Auckland, în Noua Zeelandă, artistul în vârstă de 72 de ani a urcat pe scenă și a cântat două melodii, dar s-a simțit foarte rău. După ce a fost ascultat cu un stetoscop de către un medic, a anunțat, răgușit, că nu mai poate să cânte, și-a pierdut vocea.

Elton John a transmis ulterior pe Twitter că ar fi vrut să le ofere fanilor cel mai bun spectacol, dar a fost diagnosticat cu o pneumonie atipică.

Pneumonia atipică este, de cele mai multe ori, cauzată de bacteria Mycoplasma pneumoniae. Simptomele sale pot fi mai ușoare decât ale unei pneumonii tipice, iar boala se manifestă sub forma unui sindrom traheobronșic, în special cu afectarea a căilor respiratorii superioare.

Artistul nu a anunțat când își va relua concertele. Marți și joi ar fi trebuit să susțină alte două spectacole în Noua Zeelandă, urmate de alte șapte, în Australia. Elton John este, din 2018, într-un turneu de adio în întreaga lume. Turneul ar trebui să se încheie la sfârșitul acestui an, cu o serie de spectacole la Londra.

Articolul precedentIŞMB: Cursuri suspendate parţial sau integral în 21 de unităţi de învăţământ din cauza gripei
Articolul următorInteligența Artificială poate prezice cu exactitate infarctul sau atacul vascular cerebral – Studiu