Dr. Silvi Ifrim, noul manager interimar al Spitalului Colentina

0
85

Noul manager interimar al Spitalului Clinic Colentina este, incepand de astazi, dr. Silvi Ifrim. Decizia a fost luata de Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, se arata intr-un comunicat de presa al Primariei Capitalei.

„ii urez mult succes dr. Ifrim si am convingerea ca activitatea va decurge normal in Spitalul Colentina, in beneficiul pacientilor, date fiind atat valoarea de necontestat a colectivului medical cat si experienta noului manager, care in cei 30 de ani petrecuti in acest spital a reusit sa cunoasca foarte bine toate problemele”, a declarat in comunicat Primarul General, Gabriela Firea.

Dr. Silvi Ifrim este absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie (UMF) „Carol Davila” din Bucuresti, medic primar de medicina generala cu specializarea in Diabet, Nutritie si Boli metabolice si are competente in ecografie generala si vasculara.

in anul 2004 a devenit doctor in stiinte medicale, iar in 2007 a obtinut competente in Managementul Spitalelor, ambele in cadrul UMF „Carol Davila” Bucuresti, se mai arata in comunicat. Cu exceptia primilor doi ani de stagiatura si a ultimelor 8 luni in care a ocupat pozitia de manager al Institutului National de Gerontologie si Geriatrie „Ana Aslan”, dr. Silvi Ifrim si-a desfasurat activitatea, timp de 30 de ani, fara exceptie sau intrerupere, in cadrul Spitalului Clinic Colentina. incepand din 2002, a condus compartimentul/ sectia de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, se mai arata in comunicatul de presa.

Rezultatele auditului financiar efectuate la Spitalul Clinic Colentina, precum si raportul complet privind corectitudinea deciziilor fostului management in legatura cu fluxurile medicale din aceasta unitate spitaliceasca vor fi facute publice in scurt timp.

Articolul precedentSpecialisti: Atentie la efectele cofeinei asupra organismului copiilor si adolescentilor!
Articolul următorStudiu: 20 de minute de activitate fizica moderata au efect antiinflamator