Dr. Raed Arafat, subsecretarul de stat in Ministerul Sanatatii a participat in data de 18 ianuarie 2012 la evaluarae activitatii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Dealu Spirii” al Municipiului Bucuresti pentru anul 2011, potrivit unui comunicat de presa.

„Din analiza activitatii institutiei in domeniile prevenirii si gestionarii situatiilor de urgenta a reiesit scaderea numarului de interventii comparativ cu anul anterior, cu aproximativ 1%, totodata institutia contribuind la educarea preventiva a populatiei prin campaniile si proiectele derulate si cu sprijinul altor institutii ale statului”, au declarat reprezentantii ISU Bucuresti.

De asemenea in cadrul intalnirii a fost analizata dotarea tehnica, dar si proiectele aflate in derulare pentru inzestrarea cu tehnica de interventie prin Programul Operational Regional, dinamica de personal si nivelul de pregatire profesionala.

La evaluarea activitatii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Dealu Spirii” al Municipiului Bucuresti au participat si Inspectorul General col. Marcel-Sorin Lucaciu, chestorul de politie Vasile Viorel si alti reprezentanti ai autoritatilor locale.