Dr. Norina Gavan, Worwag Pharma Romania: Numai fiind acolo, aproape de cei care au nevoie de ajutorul nostru ii putem ajuta

0
321

90 de angajati ai Wörwag Pharma Romania si Moldova, au schimbat, pentru trei zile, costumele cu salopete, iar birourile le-au lasat goale pentru santierul Habitat for Humanity de la Jucu, in judetul Cluj. Totul, pentru a ajuta o tanara familie, cu o situatie materiala modesta, sa-si construiasca o locuinta decenta, a lor.

Echipa Wörwag Pharma s-a alaturat astfel actiunii de voluntariat coordonate de catre Asociatia Habitat for Humanity si care urmareste sa ajute familii de oameni seriosi, dedicati si muncitori, dar cu posibilitati reduse sa isi ridice o casa.

Implicarea nu doar prin mijloace financiare in sprijinirea initiative asociatiei corespunde in totalitate principiilor dupa care Wörwag Pharma se ghideaza, marturiseste Dr. Norina Gavan, General Manager Wörwag Pharma GmbH&Co.KG Romania.

„Dincolo de sustinerea financiara, care este absolut necesara, desigur, faptul ca suntem efectiv alaturi de Marian si Diana si ii ajutam sa isi construiasca o locuinta a lor descrie exact filosofia pe care Wörwag Pharma o urmeaza: a«getting closer, helping bettera». Numai fiind acolo, aproape de cei care au nevoie de ajutorul nostru ii putem ajuta cel mai bine posibil – fie ca este vorba despre activitatea pe care o desfasuram in cadrul Wörwag Pharma sau despre proiectele de responsabilitate sociala, in care, de altfel, vrem sa ne implicam cat mai mult. in ambele situatii, ajutorarea semenilor este misiunea noastra”, a declarat pentru echipa SanatateaTV.ro, Dr. Norina Gavan, General Manager Wörwag Pharma GmbH&Co.KG Romania.

Casa la care echipa Wörwag Pharma lucreaza zilele acestea va fi finalizata in cursul lunii iunie. Pe santierul de la Jucu, Asociatia Habitat for Humanity construieste in total 15 case.

Wörwag Pharma a fost infiintata in 1965 in Germania ca o companie de familie, fiind recunoscuta pentru competenta deosebita si expertiza in sfera biofactorilor si a medicamentelor generice. Compania opereaza in prezent in 35 de tari la nivel mondial, printre care si Romania.

Reprezentanta din tara noastra a Wörwag Pharma a devenit, in cei peste 15 ani de activitate, un nume de referinta in piata medicala interna. Din 1998, membrii echipei din Romania au facut din Wörwag Pharma si produsele sale, prin atitudine si implicare, branduri puternice, respectandu-si intotdeauna promisiunile fata de cei carora se adreseaza.

Articolul precedentStudiu: Persoanele care au un rationament moral ridicat au un volum crescut al materiei cenusii din creier
Articolul următorStudiu: 83% dintre pacientii cu hepatita cronica de tip C necesita o imbunatatire a ingrijirilor de durata