Dr. Mahler: Am dovedit că fiecare în parte, dacă își face treaba bine, echipa poate să meargă înainte

0
452

Șef lucr. dr. Beatrice Mahler, manager Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” , a declarat că 2020 a fost un an altfel, un an în care “am dovedit că fiecare în parte, dacă își face treaba bine, echipa poate să meargă înainte”.

Managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” a spus că acest an a însemnat o colaborare extraordinară nu doar la nivel intrainstituțional, ci și interinstituțional, amintind spitalele care au fost de la început în prima linie în tratarea patologiei COVID-19, precum “Victor Babeș” Timișoara și Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Iaşi .

“Suntem într-un moment în care privim în urmă și avem multe lucruri de spus despre ceea ce înseamnă pneumologia românească. Dacă prof. Marius Nasta ar fi astăzi în locul meu ar fi mândru de ce progrese a înregistrat pneumologia românească, de competența și profesionalismul pneumologilor din România și nu în ultimul rând de direcția de dezvoltare a Institutului ‚Marius Nasta’ ”, a declarat șef lucr. dr. Beatrice Mahler.

Declarațiile au fost făcute în deschiderea Simpozionului științific Patologia pulmonară și COVID-19: Experiența clinică în cel mai mare spital de îngrijiri pulmonare din România.

Simpozionul științific aniversar este organizat de Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta în parteneriat cu Asociația de Educație în Boli Respiratorii, la 130 de ani de la nașterea dr. Marius Nasta: Patologia pulmonară și COVID-19: Experiența clinică în cel mai mare spital de îngrijiri pulmonare din România.  Managementul evenimentului este realizat de Sănătatea Press Group.

Articolul precedentIncendiu la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Târgu Mureș
Articolul următorVaccinul Moderna are „potenţialul de a oferi o imunitate durabilă”