Doliu în lumea medicală și academică: Acad. Adrian Restian a încetat din viață

0
283

Academician Profesor Doctor Adrian Restian, președintele Societatea Academică de Medicină a Familiei (SAMF) și membru titular al Academiei de Științe Medicale, a încetat din viață.

Anunțul a fost făcut de dr. Marinela Olăroiu, fondator și redactor șef Revista Română de Medicina Familiei, pe pagina de Facebook a Revistei.

”Cu profundă mâhnire am luat cunoștință de dispariția dintre noi a domnului Academician Profesor Doctor Adrian Restian, Președinte Societatea Academică de Medicină a Familiei (SAMF) și Membru titular al Academiei de Științe Medicale. Contribuția remarcabilă a domniei sale de-a lungul anilor – cercetări, publicații, cărți, interviuri, prezentări, prima curriculă de pregătire pentru rezidenți în specialitatea medicină de familie… – a contribuit la dezvoltarea medicinei generale și de familie din România. Exprim pe această cale condoleanțe familiei și îi urez un drum lin către lumea de dincolo”, a scris dr. Marinela Olăroiu.

Articolul precedentMS: 1.524 de cazuri noi de COVID-19, în ultimele 24 de ore. Cu 838 mai multe față de ziua precedentă
Articolul următorMinistrul Sănătății: România va atinge, probabil, în curând sustenabilitatea unui program care să ofere intervenții chirurgicale din zona cardiovasculară copiilor din România