Directorul Unifarm: Impactul emotional poate fi o sursa de energie pentru a rezolva problemele

0
300

Munca in compania nationala Unifarm presupune un impact emotional mare, dar tocmai acesta poate fi o sursa de energie pentru a rezolva problemele. Este marturisirea facuta de Adrian Ionel, directorul Unifarm, intr-un interviu pentru SanatateaTV.ro.

”Impactul emotional ti-l permiti dupa ce rezolvi situatia, pana atunci stii ca ai niste mecanisme prin care trebuie sa actionezi rapid, actionezi in consecinta, rezolvi problema, dupa aia poti sa empatizezi cu pacientul mult si bine pentru ca problema lui este rezolvata si nu mai este in pericol. Este adevarat ca impactul este unul foarte mare, este impropriu sa spui ca tu nu esti afectat, este o mare de oameni care sufera si care are probleme, nu poti sa ramai insensibil in fata acestor lucruri decat daca esti un robot. Acest impact emotional se poate converti foarte usor in energie, pentru rezolvarea problemelor lor, este o motivatie foarte puternica, si este un argument foarte puternic in fata nepasarii unora dintre cei care ar trebui sa se ocupe de aceste probleme si nu o fac cum trebuie, sau nu o fac deloc”, potrivit lui.

El a vorbit si despre prioritatile pentru acest an ale companiei pe care o conduce.

”Pentru 2020 sa putem sa avem grija de si mai multi pacienti, sa ne crestem bugetele, noi suntem autofinantati, astfel incat sa putem sa facem asta, sa dezvoltam si sa punem rapid bazele acestui proiect pe care il avem, de reabilitare a centrelor de transfuzii, si sa ne marim putin echipa ca sa putem acoperi si mai bine toate zonele din tara, noi in momentul de fata suntem 50 de oameni, cred ca ne-ar mai trebui inca pe atat ca sa facem fata si mai bine problemelor aparute in sistemul sanitar. in acelasi timp ne dorim o continua imbunatatire a relatiilor cu asociatiile de pacienti pentru a culege feed-back-ul si direct in acea zona, iar echipa pe care o coordonez sa-si faca treaba din ce in ce mai bine, si sa ajungem la lucruri care tind spre 0 din punctul de vedere al problemelor de aprovizionare”, a spus el.

 

Cine este Unifarm?

 

Compania Nationala “Unifarm” – S.A. desfasoara o activitate cu caracter social-sanitar, ca parte integranta a sistemului de ocrotire a sanatatii. Obiectul activitatii il constituie, in principal, asigurarea retelei sanitare cu medicamente, produse farmaceutice si parafarmaceutice, produse tehnico-medicale, aparatura si echipamente sanitare, seruri si vaccinuri, reactivi si alte produse din productia interna proprie si din import. Compania Nationala “Unifarm” – S.A. colaboreaza cu Ministerul Sanatatii in vederea asigurarii programelor nationale de sanatate organizate si finantate de acest minister.

 

Articolul precedentVaccinuri suplimentare pentru campania Ministerului Sanatatii de vaccinare antigripala
Articolul următorPacientii cu Alzheimer se manifesta diferit in functie de limba vorbita – studiu