Dermocosmetica procedurala (DCP), noul trend in materie de frumusete, la nivel european

0
280

Clinica DERMASTYLE introduce pe piata romaneasca cea mai noua tehnica noninvaziva de infrumusetare cu efect vizibil imediat, permanent pentru o perioada de 3 saptamani

DERMASTYLE aduce in exclusivitate in Romania cea mai noua tehnica de infrumusetare a tenului la nivel mondial, denumita dermocosmetica procedurala (DCP). Aflata la granita dintre estetica si dermatologie, aceasta este cea mai noua descoperire privind reintinerirea tenului, ducand la reducerea semnificativa a ridurilor si putand fi folosita in ingrijirea tenului acneic, precum si in ameliorarea problemelor cuperozice.

Dermocosmetica procedurala este o tehnica revolutionara in domeniul medicinii estetice, care asigura rezultate spectaculoase, inca de la prima sedinta. Efectele vizibile sunt imediate, supletea si elasticitatea dermului fiind redate si mentinute pentru o perioada de 3-4 saptamani, limita de viata a ciclului celular. Ameliorarea cutelor vizibile la nivelul pielii este cu atat mai spectaculoasa cu cat persoana care recurge la aceasta solutie are un derm mai imbatranit, aceasta recomandand-o ca solutie ideala pentru persoanele mature, ca alternativa la interventiile chirurgicale clasice.
Procedeul folosit in premiera in clinica Dermastyle are la baza dermabraziunea, metoda noninvaziva de infrumusetare, care permite o ingrijire cutanata activa, energica, fara durere, ace, perioada de recuperare sau anestezie. Cea mai noua inventie in medicina estetica apeleaza la ajutorul unor aparate de ultima generatie pentru a realiza dermabraziunea umeda controlata, in detrimentul gomajului. in plus, aceasta terapie moderna foloseste ultrasunetele pentru a introduce in piele produsul cosmetic sau medical dorit. in functie de caz, dermocosmetica procedurala (DCP) poate utiliza fie aparate de radiofrecventa pentru densificarea celulelor din derm, fie proceduri de vasoconstrictie si de calmare a reactiei inflamatorii cutanate.

a€œSpre deosebire de ingrijirea cosmetica clasica, care asigura gomajul, emolierea si hidratarea pielii, neavand voie sa schimbe functia celulara, dermocosmetica procedurala intervine activ asupra calitatilor fizice si biologice ale pielii. Aceasta operatiune se efectueaza doar in prezenta unui medic specialist, care apeleaza la ajutorul unor aparate profesioniste de dermabraziune, radiofrecventa sau sonoforeza, in combinatie cu diferite creme sau tratamente folosite in cosmetica sau pentru uz medical. Efectul este vizibil imediat, iar tehnica face minuni, in special la nivelul tenului cu un grad pronuntat de ridare”, a declarat Dr. Mihaela Leventer, Medic Primar Dermatolog la Clinica DERMASTYLE.

in functie de nevoile pacientului sedintele de dermocosmetica procedurala (DCP) pot fi repetate in tratamente seriate sau pot fi realizate in mod aleator, in scopul mentinerii rezultatelor spectaculoase. O sedinta dureaza 45 de minute, nu necesita recuperare, iar rezultatele sunt permanente pentru o perioada de 3 saptamani. Pretul unui astfel de tratament este de 500 RON.

Articolul precedentNoua lista cu medicamente compensate si gratuite
Articolul următorAntiinflmatoarele – steroidiene si nonsteroidiene