Dentist, in baza unei adeverinte false!

0
228

Un tanar din Buzau a practicat pentru mai bine de un an meseria de medic stomatolog, in baza unei adeverinte false. Acesta a profesat intr-un dispensar scolar, fara ca autoritatile sa descopere neregulile.

Actul fals a fost descoperit in momentul in care Colegiului Medicilor Dentisti i-a cerut barbatului diploma de licenta in original, iar acesta a amanat sa o prezinte. Dupa ce a urmat cursurile Universitatii Petre Andrei din Iasi, tanarul s-a prezentat la Spitalul Judetean din Buzau pentru a se angaja. Mai mult, acesta a depus actele si la Colegiul Medicilor Dentisti pentru a i se oferi drept de practica. in baza adeverintei, acesta a primit post la un dispensar scolar din Buzau.

in prezent, parchetul local ancheteaza fapta medicului. Geanina Vasai, prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Buzau, a declarat ca reprezentantii Colegiului Medicilor Dentisti a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Buzau cu privire la savarsirea infractiunilor de fals in inscrisuri oficiale, uz de fals si exercitarea fara drept a unei profesii.

Dentistul a renuntat la locul de munca. in situatia in care va fi gasit vinovat, acesta risca o pedeapsa de pana la trei ani de inchisoare.

Articolul precedentDecesul unei femei insarcinate, in atentia MS!
Articolul următorO fetita din Marea Britanie a paralizat dupa ce a fost vaccinata impotriva cancerului de col uterin!