Decizia reprezentanților județeni ai medicilor de familie: Ce se va întâmpla după data de 1 februarie

0
321
Reprezentanții județeni ai medicilor de familie au hotărât, recent, un set de măsuri pentru situația în care negocierile cu Casa de Asigurări de Sănătate nu vor ajunge la un consens:
„Reprezentanții județeni ai medicilor de familie au hotărât în ședința din seara aceasta ( n.r. 15 ianuarie) nesemnarea unui act adițional de continuare a activității începând cu 1 februarie în cazul în care condițiile contractuale vor fi diferite de cele în vigoare în acest moment.
Mulțumim tuturor colegilor medici de familie pentru susținerea lor în actiunile de protest pe care le-am desfășurat și le vom desfașura în continuare atât la nivel local cât și la nivel național. Numai împreună putem obține respectul pe care îl merităm!” – transmite Dina Mergeani, președintele Societății Naționale de Medicina Familiei într-o postare pe rețelele de socializare.

Lasă un răspuns

Articolul precedent(VIDEO) SCUB: Operație de histeroctomie totală cu anexectomie pentru o pacientă de 65 ani. Ce reprezintă acest tip de intervenție chirurgicală
Articolul următorPeste 3.000 de pacienţi din Ucraina, primiți în spitalele statelor membre UE