De când se pot face vaccinări fără programare cu serul Vaxzevria

0
69

Începând de vineri, persoanele care doresc se pot imuniza anti-COVID cu vaccinul Vaxzevria (AstraZeneca) fără programare în platforma naţională, anunţă portalul RO Vaccinare.

„Pentru facilitarea accesului la vaccinare, în centrele în care se administrează vaccinul Vaxzevria (AstraZeneca) şi în care sunt locuri disponibile, va fi permisă vaccinarea persoanelor care optează pentru acest tip de vaccin prin prezentarea directă la centrul de vaccinare, fără a mai fi necesară înscrierea pe platformă, cu respectarea celorlalte proceduri şi instrucţiuni”, informează platforma de vaccinare, printr-o postare pe Facebook.

Specialiştii recomandă populaţiei să verifice disponibilitatea locurilor pe harta interactivă existentă pe platforma naţională de informare cu privire la vaccinare, să se prezinte la centrul în care sunt locuri disponibile cu un document de identitate şi să se asigure că nu au simptome asociate COVID.

Ad in title

„Vaccinarea se va realiza în limita capacităţii de vaccinare a centrului”, precizează sursa citată.

Articolul precedentEXCLUSIV Părinte cu COVID,internat la spital de copii: managerul Ulici cere decontarea legală a tratamentului
Articolul următorCâți pacienți COVID-19 a tratat Spitalul Colentina în ultimul an