Daniel Martiniuc, fost manager al Serviciului de Ambulanță Suceava s-a stins în urma unui atac vascular

0
161
foto: captura YT

Fostul manager al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava vreme de 20 de ani, dr. Daniel Martiniuc, a murit vineri seară, într-un spital din Sibiu.

Potrivit presei locale, medicul a fost internat după ce a suferit un atac vascular cerebral la Terapie Intensivă și a fost supus unei intervenții chirurgicale; părea că își revine dar inima acestuia a încetat să mai bată, vineri seară, în timp ce se afla internat.

Daniel Martiniuc, printre cei mai longevivi directori de instituții publice din Suceava

Apreciatul medic a lucrat în sistemul medical de urgență timp de  24 ani, a fost director al Serviciului Județean de Ambulanță până în martie 2016 iar, după pensionare, s-a mutat la Sibiu.

La propunerea fostului prefect de Suceava Constantin Harasim, numele său a fost înscris în „Cartea valorilor bucovinene”.

Cei care l-au cunoscut și doresc să-i aducă un ultim omagiu o pot face de marți, când trupul neînsuflețit la fi depus la capela cimitirului Pacea din municipiul amintit iar înmormânarea va avea loc joi, la Suceava.

Articolul precedentMinistrul Sănătății: Medicamentele cu valoare de până la 50 de lei reprezintă aproape 90% din totalul celor care se utilizează în România
Articolul următorConcediu medical? Ai putea fi verificat acasă de polițiști