Crucea Rosie se alatura campaniei sociale de colectare de rechizite

0
18

Crucea RosieRomana a lansat in parteneriat cu un lant comercial o campanie de colectare si donare de rechizite si carti catre copiii nevoiasi din intreaga tara, pentru a le facilita accesul la scoala.

a€œDin pacate, in Romania, lipsurile materiale reprezinta cel mai invocat motiv al abandonului scolar. Imposibilitatea de a plati rechizitele copiilor, hainele si incaltamintea, lipsa hranei sunt factori care ii determina pe parinti sa renunte la scolarizarea copiilor lor. Toate proiectele Crucii Rosii vizeaza acordarea de sprijin pentru cei aflati in dificultate, iar educatia copiilor nostri reprezinta o prioritate pentru binele si viitorul nostru ca natiune. Ne bucuram ca in demersul nostru nu am fost niciodata singuri (a€¦)”, a declarat Mihaela Geoana, presedinte Crucea Rosie Romana.

Astfel, in cadrul campaniei „Investestein scoala!”, ce se va desfasura in perioada 10 septembrie – 1 octombrie 2012, toti cei care doresc sa ajute copiii nevoiasi sa mearga la scoala au la dispozitie cate un carucior de cumparaturi marcat cu numele campaniei si amplasat dupa casele de marcat, in toate hipermarket-urile lantului comercial din Bucuresti si din tara, implicat in campanie.

Ad in title

Cei interesati pot dona astfel carti, rechizite si orice alte echipamente pentru scoala. La finalul campaniei, Crucea Rosie va colecta toate rechizitele, cartile si donatiile pentru scoala si le va distribui familiilor cu copii care au venituri modeste.

Campania „Investestein scoala!”se inscrie in seria actiunilor „Academia de rechizite”, un proiect mai amplu ajuns la a treia editie. Prin intermediul acestui proiect, lantul comercial implicat doneaza aparatura tehnica (laptopuri si retroproiectoare) scolilor alese de cumparatori, se arata intr-un comunicat de presa remis SanatateaTv.ro.

Mai multe detalii despre acest subiect puteti citi aici.

Articolul precedentCercetatorii au descoperit un tratament care ar putea vindeca formele rare de autism
Articolul următorHemofilia, boala ereditara intalnita mai frecvent la barbati