Crucea Rosie, alaturi de pelerinii de la Patriarhia Romana

0
170

Voluntarii Crucii Rosii Romane vor acorda servicii de prim ajutor miilor de pelerini care vor veni la Patriarhia Romana, in intervalul 23-28 octombrie. Pe Dealul Mitropoliei vor fi amplasate trei corturi, in care va fi acordat primul ajutor persoanelor care vor avea probleme de sanatate.

Reprezentantii Crucii Rosii se asteapta sa se confrunte cu probleme cardiace acute, caderi de calciu, crize de epilepsie, probleme biliare, fibrilatii sau hipertensiune arteriala.

Asistenta premedicala va fi asigurata 24 de ore din 24, pe toata durata pelerinajului. Voluntarii Crucii Rosii vor patrula periodic in toata zona, tocmai pentru a depista eventualele cazuri ce necesita prim ajutor si vor distribui peste 5000 de ceaiuri calde pe timpul noptii.

Crucea Rosie Romana ii sfatuieste pe credinciosii care vor veni in Dealul Mitropoliei sa se poarte civilizat, sa evite situatiile ce pot deveni periculoase pentru sanatatea lor, sa manance si sa se hidrateze suficient, iar daca urmeaza un tratament, sa aiba la indemana medicamentele prescrise.

Articolul precedentintalnire cu liderii Sanitas, fara ministru
Articolul următorSalariile cadrelor medicale se vor mari