Crângul Petrești: Caravana ”Fii pregătit!” instruiește tinerii pentru a face față unor situații de urgență

0
142
foto: CJ Vrancea

Copiii și tinerii aflați în centrele de îngrijire ale Direcției Generale de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului Vrancea participă timp de două zile, pe 21 și 22 august, în Crângul Petrești, la activitățile caravanei ”Fii pregătit!” și a Centrului mobil de pregătire a populației pentru răspuns la situații de urgență.

Caravana ”Fii pregătit!”, cu personal specializat în acordare de prim-ajutor îi instruiește pe participanți cu privire la manevrele salvatoare de viață, iar Centrul Mobil pentru Răspuns la Situații de Urgență, care simulează mai multe situații de urgență, cutremur, incendii, fenomene meteo extreme, a instruit elevii cu privire la reacțiile de răspuns în cazul acestor cataclisme.

Acțiunea face parte din proiectul ASIGUR Bacău și Vrancea, implementat de DGASP Vrancea, cu sprijinul partenerului Centrul pentru Politici de Sănătate București și Fundația SMURD.

Articolul precedentApreciatul academician prof. dr. Leon Dănăilă, invitat de onoare la a XI-a ediţie, aniversară, a Galei „Seniori de Colecție”
Articolul următorCâte persoane s-au vaccinat anti-COVID în ultima săptămână