Consiliul Judeţean Sibiu caută constructori pentru lucrări de modernizare la Spitalul Clinic de Psihiatrie

0
178
foto: CJ Sibiu

Pentru îmbunătăţirea condiţiilor oferite pacienţilor, cadrelor medicale şi întregului personal din cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” Sibiu, precum şi pentru a continua procesul spre o tranziţie verde, Consiliul Judeţean Sibiu lansează două licitaţii publice pentru următoarele servicii:

1. Modernizarea Punctului Termic

2. Realizarea Proiectului pentru autorizarea de construire (PAC), a Proiectului privind Organizarea Execuţiei (POE) şi a Proiectul Tehnic (PT), asigurarea asistenţei tehnice din partea proiectantului şi execuţia lucrărilor de Renovare Energetică a Pavilionului Central.

Prima procedură de achiziţie publică are o valoare totală fără TVA estimată de 5.094.662,73 lei, şi conţine modernizarea Punctului Termic din cadrul spitalului, vizează lucrări precum: înlocuirea pardoselii existente cu una din beton armat şi îngroşarea în zona fundaţiilor pentru utilaje, tencuielile interioare refăcute şi înlocuite cu lavabil, refacerea hidroizolaţiei, refacerea tencuielii exterioare, precum şi a tencuielii decorative, trotuar perimetral de protecţie, refacerea integrală a instalaţiilor de gaz metan, energie electrică şi încălzire termică. Termenul de realizare al lucrărilor este de 24 de luni de la data emiterii Ordinului de începere, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 11.09.2023 15:00. Mai multe detalii în SEAP: SCN1129986.

Cea de-a doua licitaţie lansată de Consiliul Judeţean Sibiu, are o valoare totală fără TVA estimată de 53.487.487,72 lei, şi constă în realizarea studiilor necesare, precum şi renovarea energetică a Pavilionului Central din cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie: proiectare tehnică, asistenţă tehnică din partea proiectantului, precum şi execuţia lucrărilor de consolidare seismică, a lucrărilor de creştere a eficienţei energetice, lucrărilor pentru echiparea cu staţii de încărcare pentru maşini electrice, lucrărilor de recompartimentări interioare în vederea organizării optime a fluxurilor si circuitelor medicale, doar pentru clădirile în care se desfăşoară activităţi medicale precum şi montajul echipamentelor şi instalaţiilor. Durata contractului este de 27 luni de la data emiterii Ordinului de începere, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 28.09.2023 15:00. Mai multe detalii regăsiţi în SEAP: CN1058664.

Articolul precedentCOVID: Zeci de români internați în ATI
Articolul următorÎncepe construcția Centrului de Mari Arși de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București