„mf – ziarul medicului de familie” organizeaza sub patronajul Societatii Nationale de Medicina Familiei din Romania o noua editie in Iasi a Conferintei Regionale Medical Forum care va avea loc la Hotel Unirea, sala Cuza (Piata Unirii Nr. 5), in data de 24-25 aprilie 2012, incepand cu orele 09.00.

Temele aflate in dezbatere vor aborda subiecte importante pentru sistemul de medicina primara precum: „Medicina de familie in ani de criza”, „Managementul cabinetului medical individual”, „Medicul de familie, educator si consilier”, dar si „Monitorizarea bolilor cronice”.Temele Conferintei Regionale Medical Forum vor fi dezbatute pe larg de specialisti de renume din domeniu, de autoritati ale sistemului medical cat si de lectori de pe plan local.

Manifestarea va fi creditata cu puncte EMC, iar la lucrarile ei sunt asteptati 200 – 300 de medici si presedinti ai filialelor Societatii Nationale de Medicina Familiei din Romania din intreaga tara. Participantii la Medical Forum vor beneficia de expuneri ale producatorilor si distribuitorilor de medicamente prezenti la manifestare.

Expunerile vin in intampinarea nevoii de informare a medicilor prin conectarea acestora la noutatile existente pe piata de profil.