Conferinta interactiva Dr. T. Berry Brazelton

0
355

Duminica, 28 septembrie 2008, la Hotel Ramada North, va alea loc Conferinta interactiva Dr. T. Berry Brazelton.

Reputatul medic pediatru T.Berry Brazelton va raspunde la toate intrebarile parintilor aflati duminica, 28 septembrie la Hotelul Ramada North, in cadrul conferintei interactive „Meet your child”. Aceasta este o ocazie unica pentru toate mamele din Romania, pentru specialistii in domeniul pediatriei, pentru presa, pentru toti cei care acorda o atentie speciala educatiei si ingrijirii copiilor.

Evenimentul este organizat de Fundatia Generatia in colaborare cu Fundatia Scheherazade. Dupa seminar va fi oferit un pranz in cadrul aceluiasi hotel.

Thomas Berry Brazelton este un remarcabil medic pediatru american dar si autorul a multor publicatii din domeniul pediatriei. Multe spitale cunoscute din intreaga lume folosesc Scala de Evaluare a Comportamentului Nou-Nascutului NBAS (Brazelton Neonatal Behaviour Assesment Scale). Dr. Brazelton a scris peste 200 de lucrari stiintifice si 24 de carti, fiind caracterizat drept „cel mai faimos si influent doctor de copii al Americii de la Benjamin Spock incoace”. Primul volum al acestuia lansat pe piata romaneasca a fost „Puncte de cotitura. De la nastere la 3 ani. Dezvoltarea emotionala si a comportamentului copilului tau”.

Cei interesati sa participe la eveniment sunt rugati sa confirme prezenta la adresa de email dmincu@advcommunication.ro sau la unul dintre urmatoarele numere de telefon: 021/310.42.33, 021/310.42.34

Articolul precedentingrijorator: spina bifidia si/sau hidrocefalia afecteaza aproximativ 600 de copii romani, anual
Articolul următorUn baietel, in varsta de trei ani, a decedat in urma unei interventii chirurgicale, la spitalul Marie Currie