Conf. univ. dr. Paraschiva Postolache, premiata de American College of Chest Psysicians

0
140

Conf. univ. dr. Paraschiva Postolache, seful Clinicii de Recuperare Medicala Respiratorie din cadrul Spitalului Clinic de Recuperare din Iasi a fost premiata de catre CHEST (American College of Chest Psysicians – ACCP) pentru intreaga activitate din ultimii trei ani desfasurata la nivel international in domeniul patologiei toracice.

Conf. univ. dr. Paraschiva Postolache a fost timp de doi ani vicepresedinte, ulterior presedinte al Consiliului Guvernatorilor mondiali al CHEST. De asemenea, a facut parte din cei 21 de membri ai Consiliului de Administratie al CHEST venind cu propuneri in vederea imbunatatirii vizibilitatii lor internationale si a adeziunii specialistilor la aceasta societate profesionala. Toate ideile date au fost agreate si implementate in programul CHEST.

CHEST a fost infiintata in 1935, membrii sai fiind doar din SUA. Ulterior s-au adaugat membri din Canada si apoi membri din intreaga lume. in prezent, CHEST numara 18.700 de membri, conf. univ. dr. Paraschiva Postolache reprezentand toate statele internationale, cu exceptia SUA si Canada.

in cei trei ani de activitate, conf. univ. dr. Paraschiva Postolache a participat la numeroase activitati desfasurate sub patronajul CHEST in India, in Israel, Italia si Grecia.

Articolul precedentDiabetul poate fi prevenit si controlat printr-un stil de viata sanatos
Articolul următorIn 2014, 15 maternitati au fost dotate cu echipamente de specialitate pentru a preveni decesele cauzate de prematuritate