Conducerea Spitalului pentru Copii „Marie Curie” a convocat comisia de disciplina

0
27

Conducerea Spitalului Clinic pentru Copii „Marie Curie” a convocat comisia de disciplina pentru a analiza cele afirmate de dr. Silvia Costinean pe o retea de socializare cu privire la gesturile unor asistente medicale din cadrul sectiei de terapie intensive. Ulterior raportul comisiei cu masurile adoptate va fi inaintat Ministerului Sanatatii, potrivit unui comunicat de presa primit de redactia www.sanatateatv.ro.

„Secretarul de stat Francisk Iulian Chiriac a efectuat in aceeasi zi o vizita la acest spital. in urma discutiei purtate cu managerul unitatii medicale si cu doamna Silvia Costinean, a rezultat ca opiniile doamnei doctor au fost exprimate pe fondul unei stari tensionate existente intre aceasta si un coleg”, se precizeaza in comunicatul Ministerului Sanatatii.

Dr. Silvia Costinean a postat pe o retea de socializare o serie de afirmatii care descriu modul in care sunt ingrijiti copiii internati in sectia de terapie intensiva, gesturi ce pun in pericol siguranta si sanatate pacientilor.

Ad in title

„Da, ma revolt! si atunci cand pacientii nu sunt bine aspirati si nu li se face nursing-ul respirator asa cum au ei nevoie, si cand asistentele nu manipuleaza corect cateterul sau sonda urinara, iar copiii fac septicemii grave”, precizeaza dr. Silvia Costinean intr-o postare pe reteaua de socializare.

Articolul precedentDiabetul – a noua cauza de deces in randul femeilor
Articolul următorPeste 200 de medici au participat la Cursul C.O.M.B.A.T. 2, de la Craiova