Comisie pentru coordonarea activitatii de acordare a asistentei medicale a victimelor incidentului din 30 octombrie

0
47

Ministrul Sanatatii, dr. Nicolae Banicioiu, a constituit o Comisie pentru coordonarea activitatii de acordare a asistentei medicale victimelor incidentului din data de 30 octombrie 2015 astfel incat toate masurile de interventie medicala in acest caz extrem de dificil sa fie coordonate, iar toate protocoalele terapeutice sa fie asigurate, se arata intr-un comunicat postat pe site-ul Ministerului Sanatatii.

Din comisie fac parte: prof. univ. dr. Dorel Sandesc, secretar de stat Ministerul Sanatatii, prof. univ. dr. Ioan Lascar – sef Sectie Clinica chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva – Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti, prof. univ. dr. Dan Mircea Enescu – manager Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu si dr. Cristian Nitescu – director medical Spitalul Clinic de Urgenta Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsi.

De asemenea, Ministerul Sanatatii face toate eforturile pentru a asigura tot necesarul de medicamente si dispozitive spitalelor in care sunt internati pacientii, se mai arata in comunicat.

Articolul precedentPneumo Road Show Iasi 2015 a reunit specialisti ce au dezbatut necesitatea existentei unei abordari interdisciplinare
Articolul următorMedici din Israel ofera consultatii gratuite victimelor incendiului din data de 30 octombrie 2015