Colegiul Medicilor Stomatologi București anunță o colaborare cu o organizație similară israeliană

0
564
Foto: Colegiul Medicilor Stomatologi Bucuresti
„Pe măsură ce dezvoltarea noastră profesională continuă, conexiunile noastre cu medicii din alte țări devin tot mai puternice și relevante” – anunță, pe pagina de Facebook a Colegiului Medicilor Stomatologi București, prof.univ.dr. Horia Mihail Barbu, după reîntâlnirea de săptămâna trecuta, la București, cu dr. Lior Katsap, președintele Israel Dental Association, cu sediul la Tel Aviv.
„Dr. Lior Katsap, unul dintre cele mai respectate nume între stomatologii israelieni, cunoaște foarte bine calitatea serviciilor medicale oferite de medicii din capitala României.
Am discutat despre oportunitățile de colaborare și stabilirea unui schimb de experiență pentru diverse tehnici, proceduri si tratatamente ale pacienților în care colegii israelieni au reușit să obțină importante progrese.
Vom trece, astfel, colaborarea noastră, la o nouă etapă, care va include organizarea de congrese, cursuri și prezentări ale cadrului legal, respectiv ale sistemelor noastre de lucru” – transmite prof.univ.dr. Horia Mihail Barbu.
Articolul precedentUNICEF România și Comisia pentru învățământ din Senatul României: Întâlnire privind măsuri pentru reducerea abandonului școlar, sprijinul necesar pentru profesori pentru integrarea copiilor cu cerințe educaționale speciale și sprijinul necesar care trebuie acordat părinților
Articolul următorHotărârea privind menținerea tarifelor decontate pentru medicii de familie și din ambulatoriu pentru semestrul I, în Monitorul Oficial