Col. dr. Gheorghiță: Campania de vaccinare scoate la iveală multe necunoscute dificil de anticipat

0
300

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID, col. dr. Valeriu Gheorghiță, a declarat că organizarea campaniei de vaccinare reprezintă cea mai mare provocare pentru România, fiind un proces extrem de complex, ce scoate la iveală multe limite și necunoscute dificil de anticipat.

„Organizarea campaniei de vaccinare reprezintă cea mai mare provocare pentru România. Este un proces extrem de complex a cărui ‘punere pe roate’ scoate la iveală multe limite și necunoscute pe care de multe ori este dificil să le anticipezi atunci când pornești la drum. Un drum provocator, solicitant și responsabil. Am cunoscut și descoperit oameni solidari, dedicați profesiei lor, implicați, cu putere de muncă, zi de zi, în fiecare zi de luni bune!
Controlul acestei pandemii obositoare și revenirea la normalitate depind de fiecare dintre noi! Sărbătoarea Paștelui să vă găsească sănătoși, voioși și împliniți și să păstrați nădejdea viitorului trăit în siguranță și normalitate, alături de cei dragi sufletului dumneavoastră!”, a scris col. dr. Valeriu Gheorghiță, într-un mesaj postat pe Facebook.

Articolul precedentPatriarh: În Israel, restricţiile s-au relaxat ca urmare a vaccinării unui procent foarte mare din populaţie
Articolul următorPrefectul Capitalei: Se deschid sălile de spectacol şi restaurantele la interior, la 30% din capacitate