CNAS recrutează IT-iști

0
361
Casa Națională de Asigurări de Sănătate(CNAS) vrea sa constituie o echipa de specialiști de vârf în tehnologia informației și comunicațiilor, pentru o serie de proiecte informatice de anvergura prin care se va asigura digitalizarea completa a sistemului de asigurări sociale de sănătate: rearhitecturarea, redimensionarea și standardizarea platformei informatice a asigurărilor de sănătate (PIAS), digitalizarea documentelor și înscrisurilor medicale utilizate în sistemul de asigurări sociale de sănătate (certificatele de concediu medical, biletele de trimitere, scrisorile medicale etc.), rețeta electronică europeană în Romania, dosarul electronic de sănătate la nivel european – transmite instituția.
În acest scop, s-au scos la concurs cinci posturi contractuale vacante de specialiști IT, cu un nivel de salarizare lunar echivalent cu cinci salarii medii pe economie (33.945 lei brut = cca. 20.000 lei net), contractul de munca având durata determinata (minim 30 luni).

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până miercuri, 26 iulie 2023, inclusiv

Anunțul complet al concursului, cuprinzând condițiile pe care trebuie sa le îndeplinească candidații, calendarul concursului, bibliografia și cerințele posturilor, poate fi vizualizat pe site-ul instituției, www.cnas.ro, în secțiunea „Informații publice”, sub-secțiunea „Posturi vacante”, sau AICI.

Ministerul Sănătății intenționează să aloce 70 milioane euro din PNRR pentru „redimensionarea și optimizarea” platformei informatice CNAS care suferă frecvent probleme de funcționare.

Articolul precedentUMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca: Cele mai căutate specilizări la admiterea din 2023
Articolul următorUnde se pot înscrie candidații admiși fără loc la UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș sau Bistrița