Cîțu: Încă nu am depășit pandemia, chiar dacă rezultatele campaniei de vaccinare sunt bune în acest moment

0
617

„Trebuie să ducem vaccinul în zona rurală”, a declarat, sâmbătă, la Sibiu, premierul Florin Cîțu, precizând că „încă nu am depășit pandemia, chiar dacă rezultatele campaniei de vaccinare sunt bune în acest moment”.

„Trebuie să facem mai mult. Trebuie să ducem vaccinul în zona rurală. Pentru aceasta, o să mă văd cu reprezentanții cultelor de aici (n.r. Sibiu), să vedem cum ne putem implica mai mult fiecare dintre noi, ca această campanie să meargă mai departe. Încă nu am depășit pandemia, chiar dacă rezultatele sunt bune în acest moment”, a declarat premierul Florin Cîțu.

„Din punctul meu de vedere, campania de vaccinare trebuie văzută prin filtrul a ceea ce se întâmplă astăzi din punct de vedere al pandemiei în România. Avem un număr din ce în ce mai mic de persoane care sunt testate pozitiv, avem un număr mai mic de persoane la ATI. Toți acești indicatori arată că această campanie de vaccinare a dat rezultate. Ritmul campaniei se accelerează sau se reduce în funcție de ce se întâmplă cu pandemia. Am încredere că vom ajunge și la celelalte cifre în perioada următoare, lucrurile merg în direcția bună”, a adăugat Florin Cîțu.

Premierul a participat, sâmbătă, la Sibiu, la o întâlnire cu reprezentanții principalilor angajatori din județ. Totodată, Florin Cîțu a vizitat Spitalul Județean de Urgență Sibiu.

Articolul precedentUn focar COVID-19 cu varianta indiană a fost descoperit în Strasbourg, la o școală franceză de artă și muzică
Articolul următorPremierul Cîțu, despre construcția de spitale noi în România: Avem acest plan în PNRR