Premierul Cîțu, despre construcția de spitale noi în România: Avem acest plan în PNRR

0
216

Premierul Florin Cîțu a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că în cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) sunt cuprinse proiecte privind construcția de spitale noi în România.

„Avem acest plan în PNRR de a construi spitale noi în România. Nu s-a mai construit un spital nou de 30 de ani. Deși s-au investit bani in spitalele din România în ultimii ani, acest lucru nu se vede. De aceea, este foarte important ca prin PNRR să construim spitale. Este nevoie de spitale în toată România. Am văzut ce s-a întâmplat anul trecut nu doar în România, ci la nivel mondial, chiar și în acele țări care aveau sisteme de sănătate foarte bune, performante, au avut de suferit”, a declarat Florin Cîțu.

„România trebuie să investească în sănătate. Vom investi în spitale, vom avea spitale nou construite, chiar dacă nu s-a făcut nimic în ultimii 30 de ani de zile”, a mai spus premierul Florin Cîțu.

Articolul precedentCîțu: Încă nu am depășit pandemia, chiar dacă rezultatele campaniei de vaccinare sunt bune în acest moment
Articolul următorCâte persoane au fost vaccinate anti-COVID în ultimele 24 de ore. Datele CNCAV