Cinematografele și cazinourile din Franța se redeschid luni; stadioanele din 11 iulie

0
224
Foto: gestion.pe

Cinematografele şi cazinourile din Franţa se vor redeschide luni, iar stadioanele îşi vor putea primi din nou publicul începând din 11 iulie, în limita a 5.000 de spectatori, a anunţat guvernul.

”Ameliorarea situaţiei sanitare” referitoare la epidemia de COVID-19 permite ”să fie ridicate anumite restricţii, cu condiţia ca fiecare să menţină vigilenţa”, a precizat guvernul într-un comunicat.

Campionatul de fotbal al Franţei din sezonul 2019-2020 a fost oprit definitiv pe 8 martie din cauza epidemiei. Liga de fotbal profesionist speră ca sezonul viitor să înceapă la 23 august, transmite AFP, citată de Agerpres.

Numărul maxim de 5.000 de spectatori pe stadioane şi hipodromuri ar putea fi revizuit dacă situaţia sanitară se va îmbunătăţi începând de la jumătatea lui august, a precizat guvernul.

Redeschiderea discotecilor, târgurilor şi saloanelor, precum şi unda verde pentru croazierele internaţionale ar putea fi decise ”începând din septembrie” dacă epidemia va continua să se restrângă, a adăugat executivul francez.

Articolul precedentUn land din Germania ia în calcul izolarea regională după ce un focar de COVID-19 a apărut la un abator
Articolul următorTătaru: Creşterea cazurilor de coronavirus era oarecum prognozată