Cine sunt noii Prorectori ai Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București

0
637

Noii Prorectori ai Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” (UMFCD) din București au fost validați, joi, prin votul membrilor Senatului universitar.

„Prof. univ. dr. Viorel Jinga, rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” (UMFCD) și-a prezentat astăzi echipa de Prorectori”, se arată într-un mesaj, pe pagina de Facebook a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

Astfel, noii Prorectori ai UMFCD sunt:

  • Prorectorul pentru învăţământul universitar de licenţă şi de master: Prof. univ. dr. Valentina Uivarosi
  • Prorectorul pentru învăţământul postuniversitar: Prof. univ. dr. Cătălina Poiană
  • Prorectorul pentru cercetare știinţifică și inovare: Prof. univ. dr. Maria Simona Ruță
  • Prorectorul pentru organizarea si dezvoltarea activităților studențești: Prof. univ. dr. Silviu Mirel Pituru
  • Prorectorul pentru cooperare internaţională: Prof. univ. dr. Bogdan O. Popescu
  • Prorectorul pentru strategie instituțională, evaluare academică și calitate: Prof. univ. dr. Florentina Ligia Furtunescu

„Toți Prorectorii au fost validați prin votul membrilor Senatului UMFCD”, mai arată sursa citată.

Prof. univ. dr. Viorel Jinga a fost reales, pe 12 decembrie 2023, în funcția de Rector al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, pentru mandatul 2024-2029, cu 98.4% din numărul total al alegătorilor prezenți la vot.

„Acum, în prima zi a noului meu mandat în funcția de Rector al UMF Carol Davila din București, țin să vă mulțumesc încă o dată pentru toate eforturile depuse, pentru alegerea de a fi mereu împreună, pentru încrederea acordată și mai ales pentru empatia dumneavoastră sinceră, devoalată și prin prezența foarte mare la urnele de vot, din luna decembrie. Deschidem împreună noi ferestre către cunoaștere, către cercetare științifică medicală și către performanță academică, dând astfel continuitate proiectelor noastre unilateral direcționate către dezvoltarea instituțională a celei mai mari și mai titrate Universități de Medicină și Farmacie din România, UMF Carol Davila”, a scris prof. univ. dr. Viorel Jinga, miercuri, pe pagina sa de Facebok.

„Am ferma convingere că doar împreună vom reuși să atingem toate obiectivele propuse și totodată să ducem în Excelsior idealurile înaintașilor noștri care vor încadra mereu Inițierea, Evoluția și Excelența într-un singur deziderat : Performanță Academică. Vivat Academia, Vivant Professores!”, a mai transmis rectorul Universității de Medicina si Farmacie „Carol Davila”.

 

Articolul precedentUE: Creștere îngrijorătoare a cazurilor de boli cu transmitere sexuală
Articolul următorGuvern: Majorarea cu 20% a salariilor pentru personalul din sistemul de sănătate, aprobată