Cele mai recente informatii in HTA, la Congresul Societatii Romane de Hipertensiune

0
297

Noutatile in domeniul hipertensiunii arteriale, precum si cele mai noi studii de specialitate vor fi prezentate in cadrul celei de-a IV-a editii a Congresului Societatii Romane de Hipertensiune, cu participare internationala. Evenimentul,careva avea loc in perioada 15-17 septembrie 2016, la Hotel Crowne Plaza Bucuresti, se desfasoara sub egida Societatii Europene de Hipertensiune, a Societatii Europene de Cardiologie, a Academiei de Ştiinte Medicale si a Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila”.

Prezentarile stiintifice vor fi reunite sub umbrela interferentelor si conexiunilor in hipertensiunea arteriala, interdisciplinaritatea fiind un concept-cheie in managementul hipertensiunii arteriale.

in premiera, in cadrul Congresului vor fi prezentate si rezultatele celui mai recent studiu epidemiologic realizat de SRH: studiul SEPHAR III.

Cele trei zile ale celei mai asteptate manifestari in domeniul hipertensiunii vor cuprinde atat sesiuni stiintifice generale, cat si sesiuni comune cu societatile stiintifice partenere internationale si nationale, dar si sesiuni ale grupurilor de lucru ale Societatii Romane de Hipertensiune (SRH) si sesiuni ale medicilor rezidenti.

Medicii care doresc sa participe in cadrul CongresuluiSRHcu o lucrare originala pot trimite rezumatele in limba romana si engleza, pana la data de 31 mai 2016. Acestea vor fi prezentate in cadrul manifestarii sub forma de prezentari orale si postere. Toate rezumatele acceptate vor fipublicate in suplimentul Journal of Hypertension Research, iar cele mai bune lucrari sustinute in cadrul evenimentului vor fi premiate.

inscrierea la eveniment este deschisa si se face online, completand formularul de pe site-ul Societatii Romane de Hipertensiune. Validarea inscrierii va fi efectuata dupa confirmarea achitarii taxei de participare. in cazul medicilor implicati in studiul SEPHAR III, a asistentelor medicale si studentilor, prezenta la cele trei zile ale manifestarii stiintifice este gratuita.

Congresul Societatii Romane de Hipertensiune se adreseaza medicilor cardiologi, internisti, diabetologi, nefrologi, neurologi, medicilor de familie, ginecologi, dar si medicilor rezidenti, precum si asistentelor medicale si studentilor si va avea dubla creditare, EMC si EBAC.

Mai multe informatii despre eveniment si inscriere pot fi accesate la: http://www.societate-hipertensiune.ro/congresul-societatii-romane-de-hipertensiune-2016.php

Articolul precedentIngrijirile paliative, o necesitate pentru imbunatatirea calitatii vietii pacientilor cu cancer
Articolul următorProtestele medicilor continua cu pichetarea Ministerului Muncii