Cele mai mari nume din medicina romaneasca, la Gala SanatateaTV!

0
235

www.sanatateatv.ro, in parteneriat cu Puls Media Network, a organizat aseara, 4 decembrie, Gala SanatateaTV.

Evenimentul a avut ca principal scop premierea celor care s-au implicat in promovarea unei vieti sanatoase si care demonstreaza zilnic devotament si daruire in activitatea medicala pe care o desfasoara.

Printre invitatii si castigatorii Galei SanatateaTV, editia 2008, s-au numarat personalitati remarcabile din domeniul sanitar romanesc care au demonstrat si pe parcursul anului 2008 ca actul medical, efectuat cu implicare si responsabilitate, ramane una dintre cele mai nobile activitati. La eveniment au fost prezente nume sonore ale medicinei romanesti precum precum Prof. Dr. Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului de Boli Infectioase „Matei Bals”, Prof. Dr. Ioanel Sinescu, seful Sectiei de Urologie a Spitalului Clinic Fundeni, prof. dr. Eduard Apetrei, seful Sectiei de Cardiologie a Institutului de Boli Cardiovasculare „Prof. C. C. Iliescu” sau Prof. Dr. Bogdan Marinescu, managerul Spitalului „Panait Sarbu”. Acestia, alaturi de organizatori si de alti invitati de renume din domeniul sanitar, media sau business, au pledat pentru o viata sanatoasa, pentru un sistem sanitar romanesc mai bun si pentru implicarea in prevenirea si tratarea bolilor.

SanatateaTV, prin organizarea Galei SanatateaTV, editia 2008, a deschis drumul catre recunoasterea adevaratelor valori si catre premierea acestora. Initiatorii evenimentului si-au propus astfel, sa aduca multumiri tuturor celor care militeaza pentru o viata sanatoasa si pentru dezvoltarea medicinei romanesti.

Printre sponsorii Gala SanatateaTV, editia 2008, s-au numarat compania A&D Pharma, departamentul MagnaPharm, divizia AmGen; Oana Belu, proprietar Domeniile Ostrov; Biofarm si ASI Pharma.

Articolul precedentDoar 30% dintre elevele de clasa a IV-a s-au vaccinat impotriva cancerului de col uterin!
Articolul următorAcomodarea la schimbarile de fus orar, posibila cu ajutorul unui medicament!