Cea mai mare lectie de igiena orala din lume Dental Week-end 2015

0
36

in data de 16 Mai 2015 peste 1500 de persoane se vor intalni in Parcul Municipal din Targu Mures pentru a dobori recordul mondial pentru a€œCea mai mare lectie de igiena orala din lume”.

Evenimentul se va desfasura sub titulatura a€œDental Week-end 2015″.

Doborarea recordului mondial si desfasurarea celei mai mari lectii de igiena orala este obiectivul a doua asociatii de studenti la stomatologie din Romania. Clubul „Prietenii Dintisorilor” (parte a Fundatiei Studium-Prospero) impreuna cu Organizatia Studenteasca de Medicina Dentara (OSMD Tg. Mures) si cu sprijinul Primariei Targu Mures, organizeaza un weekend dedicat igienei orale in data de 15 si 16 Mai in Targul Mures, Romania.

Sambata 16 Mai 2015, peste 1500 de oameni se vor intalni in Parcul Municipal din Targul Mures pentru a participa intr-o gigantica lectie de igiena orala, incheiat cu un concert al solistei Adda.

Actualul record mondial pentru cea mai mare lectie de igiena orala a fost stabilit anul acesta in Cairo unde au participat 1200 de oameni. Obiectivul organizatorilor este de a stabili un nou record mondial reunind peste 1500 de persoane. Pentru a indeplini criteriile Guinness World Records, lectia de igiena orala va dura minim 30 de minute, timp in care toti participantii vor primii instructiuni de igiena orala simultan. Astfel, peste 40 de studenti si cadre medicale vor ajuta lectorul in coordonarea evenimentului.

Articolul precedentStudiu: Tulburarea de stres post-traumatic (PTSD) poate cauza imbatranirea precoce
Articolul următorSloganul Campaniei Nationale anti- hipertensiune arteriala: E timpul sa actionam!