Gala Medica 2012 si-a anuntat castigatorii in cadrul unui eveniment la care au fost prezenti ministrul Sanatatii, dr. Vasile Cepoi si ministrul Educatiei, Liviu Pop.

Gala Medica 2012: La categoria Presa scrisa, premiul a revenit Mirelei Boroeanu-Stanca – Ziarul Medicului de Familie si Amaliei Dascalu – Ziarul de Iasi.

Gala Medica 2012: La Audio-Video, au fost acordate doua premii Paulei Herlo de La Pro Tv si Marilenei Francu – Radio Romania Actualitati.

Gala Medica 2012: Ramona Balutescu de la Oradea Press a castigat premiul pentru Jurnalism online.

Gala Medica 2012: Cel mai bun comunicator medic a fost desemnat dr. Raed Arafat.

Gala Medica 2012: Premiul Medicul implicat „Dr. Alexandru Pesamosca” a revenit prof. univ. dr. Mircea Barsan.

Gala Medica 2012: La categoria Inovatie medicala, conf. univ. dr. Cristian Curca de la UMF „Carol Davila” a fost premiat.

Gala Medica 2012: La categoria Proiectul unei asociatii de pacienti cu cea mai mare adresabilitate, au fost premiate doua asociatii: Asociatia Praeder Willi din Romania pentru Parteneriat Norvegiano-Roman si Asociatiei Little People pentru proiectul „O abordare psihosociala complexa pentru pacientii oncopediatrici din Romania: de la prima internare pana la un program sistematic de urmarire pe termen lung a supravietuitorilor”.

Gala Medica 2012: Societatea Studenteasca de Chirurgie Medicala a primit premiul la categoria Cea mai asociatie studenteasca din facultatile de medicina.

Gala Medica 2012: LaInternet Medical, premiul a revenit site-urilor www.panaitsarbu.ro si www.formaremedicala.

Gala Medica 2012: Blogul anului a fost desemnat cel al dr. Razvan Constantinescu.

Gala Medica 2012: Premiul publicului a revenit dr. Adrian Cacovean.