„Campania de vaccinare impotriva cancerului de col uterin – o adevarata crima!”

0
168

Campania de vaccinare impotriva cancerului de col uterin da nastere unor controverse cu privire la eficienta si efectele negative pe care vaccinul le poate avea.

Initiatorii acestei campanii, medici romani romani renumiti si reprezentantii Ministerului Sanatatii, sustin ca vaccinarea fetitelor de clasa a patra ar reduce considerabil riscul de aparitia al cancerului de col uterin, prin prevenirea infectarii cu HPV.

Pe de alta parte, alti specialisti romani considera aceasta vaccinare mai mult decat inutila, aceasta putand afecta serios starea de sanatate a fetelor vaccinate.

Conform, ing. Chimist Ştefan Manea, directorul companiei Hofigal, a declarat ca aceasta campanie de vaccinare „nu are nimic in comun cu sanatatea, dar nici cu ultimele cercetari din domeniul cancerului si ale colului uterin, in special”. Potrivit acestuia, cancerul nu poate fi prevenit cu vaccinuri deoarece afectiunea este produsa de bacterii specifice fiecarui organism in parte.

Mai mult, ing. Chimist Ştefan Manea sustine ca vaccinul diminueaza imunitatea organismului, in acest mod fiind favorizata aparitia altor boli. „Campania aceasta de vaccinare, facuta fara o documentatie prealabila, este o adevarata crima”, a incheiat directorul Hofigal, cea mai importanta companie specializata in obtinerea de produse exclusiv naturale.

Sursa: SanatateaTV

Articolul precedentFumatul provoaca anual 33.000 de decese in Romania
Articolul următorUn roman este suspectat de febra de Malta