Cadru medical al unui spital privat din Constanța, găsit decedat în unitatea sanitară

0
50

Un cadru medical al unui spital privat din municipiul Constanţa a fost găsit decedat duminică, în unitatea sanitară. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, care a constatat decesul femeii în vârstă de 37 de ani.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Anamaria Stoica, a declarat că duminică echipele de intervenţie au fost solicitate să se deplaseze la un spital privat după ce o femeie fusese găsită căzută într-o cameră.

“În jurul orei 11 am fost solicitaţi să intervenim prin apel unic pe 112 la o persoană de sex feminin găsită căzută într-o cameră la un spital privat. De îndată, la faţa locului a fost alertat echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, colegii ajunşi acolo au constatat din păcate decesul persoanei de sex feminin, în vârstă de aproximativ 37 de ani. Din primele informaţii se pare că aceasta era doctoriţă acolo”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea.

Ad in title

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că pe trupul neînsufleţit al femeii nu au fost constatate urme vizibile de violenţă, cauza morţii urmând să fie stabilită după necropsie.

“Astăzi, în jurul orei 11.45, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-o unitate spitalicească privată din municipiul Constanţa, s-ar afla o femeie decedată. Pe trupul neînsufleţit nu au fost constatate urme vizibile de violenţă, acesta fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, a transmis IPJ Constanţa.

 

Articolul precedentGCS: 1.542 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 și 127 decese
Articolul următorUPDATE Incendiu la un spital dedicat COVID-19 din Bagdad: Crește numărul persoanelor decedate