Bolnav blocat in ambulanta din cauza unei masini parcate in fata portii de acces

0
179

Un pacient intubat aflat in coma de gradul II a fost nevoit sa astepte jumatate de ora pana sa intre in Institutul Inimii Nicolae Stancioiu din Cluj Napoca, deoarece accesul era blocat de o masina parcata neregulamentar.

Bolnavul nu a putut fi transportat in spital, la terapie intensiva, deoarece autoturismul bloca singura usa de acces pentru targa, din spital. Unul din politistii rutieri s-a deplasat la fata locului, insa nu a reusit sa identifice posesorul masinii, motiv pentru care a ridicat-o pe sus, cu ajutorul trecatorilor pentru a permite accesul bolnavului.

Pe baza numarului de inmatriculare urmeaza a fi identificat conducatorul auto, care va fi sanctionat legal.

Surse din cadrul IPJ Cluj au declarat ca, daca pacientul nu a suferit alterari ale starii de sanatate pentru ca a asteptat o jumatate de ora in ambulanta, atunci soferul va fi sanctionat doar pentru parcare neregulamentara.

Managerul Institutului Inimii Nicolae Stancioiu a declarat ca nu a stiut de aceasta problema, deoarece nu se afla in Cluj Napoca, insa va verifica daca posesorul masinii este si posesorul unui card de acces in curtea interioara.

Articolul precedentAfectiune bizara pentru o tanara din Australia: este oarba trei zile din sase
Articolul următorLivrari de medicamente sistate pana pe 15 octombrie