Bistriţa-Nasaud: Acces gratuit la internet pentru pacienţi şi aparţinatori, in Spitalul Judeţean de Urgenţa

0
375

Pacienţii internaţi in Spitalul Judeţean de Urgenţa din Bistriţa, dar şi aparţinatorii acestora vor beneficia, incepand cu acest an, de acces gratuit la internet prin intermediul unei reţele Wi-Fi, a anunţat miercuri managerul Gabriel Lazany, intr-o postare pe pagina sa de socializare.
„in cursul anului 2019, a inceput construirea unei reţele Wi-Fi in spital, care sa asigure accesul la internet exclusiv pacienţilor şi aparţinatorilor. Ea a devenit funcţionala pe etajele 4 şi 5, urmand ca in cursul acestui an sa devina funcţionala in intregul spital. Denumirea reţelei: wpacient. Parola de acces: judetean”, afirma Lazany, citat de Agerpres.
incepand cu luna noiembrie a anului trecut, conducerea spitalului a introdus şi alte facilitaţi pentru pacienţi şi aparţinatori in salile de aşteptare de la Internari, Urgenţe, ATI şi Oncologie, spaţiile respective fiind dotate cu standuri de incarcare a telefoanelor mobile şi cu dozatoare de apa.

Articolul precedentInca un pacient ars pe masa de operatie la Floreasca: Politia face investigatii
Articolul următorUn stil de viaţa sanatos poate prelungi speranţa de viaţa fara boli cronice cu circa un deceniu – studiu