in ciuda aparentelor, cea mai mare parte a timpului din viata ne-o petrecem respirand aerul din caminul nostru. Calitatea aerului din locuinta are o mare influenta asupra sanatatii si confortului nostru. Praful, mirosurile neplacute, sporii de mucegai, odorizantele de camera si produsele pentru igiena si intretinerea locuintei sunt doar cativa dintre factorii care influenteaza calitatea aerului din interiorul unei case aproape fara ca noi sa ne dam seama.

Poluantii, bacteriile si virusurile din casa pot provoca afectiuni grave precum astmul, bolile pulmonare, rinitele, durerile de cap. Pentru a evita numeroasele afectiuni si infectii, trebuie sa ne ingrijim permanent de aerul pe care-l respiram zi de zi la noi acasa.

De acum, problema calitatii aerului din locuinta poate fi solutionata simplu, rapid si eficient. BioZone este un aparat din categoria purificatoarelor de aer care dezodorizeaza si dezinfecteaza aerul si suprafetele. Mirosurile neplacute precum cel de tigari, de mancare, de mucegai, de la animale de companie, toalete, gunoi menajer, igrasie pot fi usor eliminate si nu mascate prin alte parfumuri. BioZone distruge moleculele din aer care genereaza mirosul si le aduce in forma de compusi simpli, constituenti normali ai

aerului.

Pe langa functia sa de a dezodoriza incaperea, BioZone dezinfecteaza aerul si suprafetele, reducand incarcatura microbiana. Aparatul BioZone are capacitatea de a distruge microorganisme precum bacteria E.coli, stafilococul auriu (inclusiv cel rezistent la antibiotice, MRSA), bacilul piocianic, alergeni, sporii de mucegaiuri. De asemenea, purificatorul de aer BioZone este eficient si impotriva gripei (sezoniere, aviare, porcine). Prin eficienta sa impotriva germenilor patogeni, atat din aer, cat si de pe suprafete, BioZone impiedica raspandirea microbilor in incapere si reduce riscul de imbolnavire in spatiul in care este instalat.

Eficienta BioZone in reducerea incarcaturii bacteriene dintr-un spatiu inchis a fost testata atat in prestigioase centre internationale (Penn State University, Institute of Microbiology and Epidemiology Beijing, Korea Apparel Testing & Research Institute), cat si in institute specializate din Romania (Institutul National de Boli Infectioase „Prof.Dr. Matei Bals” si Institutul National de Sanatate Publica).

Tehnologia BioZone de ultima generatie cu cele 5 mecanisme de functionare (oxidarea fotocatalitica, fotoplasma, lumina germicidala, ionii negativi, ozonul) situeaza aparatele BioZone pe primul loc in Romania in categoria purificatoarelor de aer. BioZone nu polueaza mediul eliberand parfumuri pentru a masca mirosurile neplacute, nu necesita consumabile si consuma doar 18-24W. Este perfect silentios si

foarte usor de instalat, utilizat si de intretinut.

Purificatoarele de aer BioZone pot fi folosite atat acasa, cat si in automobil, birouri, hoteluri, spitale, institutii publice, scoli, gradinite, banci, restaurante, sali de sport, cluburi, sali de curs, camine de batrani etc.

Pentru mai multe detalii, accesati: www.biozoneac.ro

incepand cu 2010, BioZone este distribuitor exclusiv al companiei finlandeze Biozone Scientific International, producator de echipamente pentru purificarea si dezinfectia aerului.