Bebelusi incurcati la maternitatea din Targu Jiu!

0
178

Scandal la maternitatea din Targu Jiu, unde doi bebelusi au fost incurcati de catre cadrele medicale. Doua mamici au aflat cu stupoare ca au alaptat timp de trei zile un alt copil decat cel caruia ii daduse viata. Cadrele medicale si-au recunoscut vina. Greseala a fost descoperita de una dintre mame.

Una dintre cele doua mamici a realizat ca ceva este in neregula cu pruncul pe care il tinea in brate. Acesta avea o greutate mult mai mare fata de cea stabilita de medici la nastere. Cand a cantarit bebelusul a constatat ca avea cu 600 de grame mai mult! Şocul a fost foarte mare, ambele familii fiind extrem de revoltate.

Explicatia asistentelor a fost una deloc convingatoare: au fost schimbate doar etichetele de la patuturi, nu si cele de la mainile copiilor.

Parintii sunt hotarati sa ceara ajutorul justitiei si al reprezentantilor Colegiului Medicilor, acolo unde urmeaza sa depuna o plangere.

Contactat de catre SanatateaTV, directorul maternitatii, doctorul Constantin Palivan, a declarat ca situatia este una particulara, care urmeaza a fi clarificata in decursul unei anchete interne. Potrivit acestuia, responsabilii pentru producerea incidentului, vor fi sanctionati in conformitate cu legislatia in vigoare.

Articolul precedentCombaterea frigului
Articolul următorMinisterul Sanatatii nu are fonduri pentru majorarea salariilor cadrelor medicale!