Baby Boom Show 2024: ASSMB oferă părinților premii și sfaturi de la specialiștii celor patru maternități ale Primăriei Capitalei

0
1668
Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB) vă așteaptă, începând de mâine, la ediția de primăvară a Baby Boom Show 2024, standurile 15 și 16, din cadrul Romexpo, Pavilonul B, cu multe premii și sfaturi de la specialiștii din cele patru maternități ale Municipalității și de la cei din Spitalul Clinic Dr. Victor Gomoiu.
Astfel, joi, de la ora 10.00, cei interesați se pot înscrieți la tombola organizată de ASSMB în parteneriat cu Siguranta Auto Copii și Next Step în cadrul căreia vor fi oferite părinților care vizitează standul maternităților administrate de Primăria Municipiului Bucureşti un scaun auto cu isofix, certificat și cu rezistență la impact dar și o pompă de sân performantă, un centru de activități pentru nou-născuți, precum și multe produse de îngrijire pentru mame și bebeluși.
Pentru a avea șansa de a câștiga unul dintre premii, trebuie doar să veniți la standurile noastre și să completați un formular de tombolă. Reprezentanții ASSMB de la fața locului sunt pregătiți să vă ajute în acest proces.
Extragerea va avea loc duminică, 03.03.2024, iar câștigătorii vor fi anunțați telefonic sau prin email, în decurs de șapte zile lucrătoare de la încheierea Babyboomshow” – transmit reprezentanții ASSMB.
Programul de vizitare Baby Boom Show, Pavilionul B2 – Centrul Expozițional Romexpo, standurile 15 și 16 este:
  • 29 februarie – 2 martie: 10.00 – 19.00
  • 3 martie: 10.00 – 18.00
Articolul precedentRenunțarea la fumat reduce riscurile asociate diabetului – a noua cauză de deces la nivel global
Articolul următorPremieră într-un spital din Timișoara: În cadrul Asociației OncoHelp – Centrul de Oncologie OncoHelp pot fi făcute studii clinice de fază 1 pentru pacienții oncologici