Au inceput inscrierile pentru Premiul NEURODIAB 2017!

0
299

Tinerii medici rezidenti si specialisti sunt asteptati sa se inscrie in cursa pentru Premiul Neurodiab 2017!

Societatea de Neuropatie Diabetica – Neurodiab ofera castigatorului sansa unica de a participa la cea de-a 53-a intalnire Anuala a Asociatiei Europene pentru Studiul Diabetului de la Lisabona (Portugalia) – cel mai important eveniment stiintific international pe tema diabetului si a complicatiilor acestuia.

Acordarea Premiului Neurodiab 2017, ajunsa, in acest an, la cea de-a V-a editie, reflecta obiectivul Societatii de Neuropatie Diabetica de a se implica activ in educarea si dezvoltarea profesionala a tinerilor medici.

„Formarea medicala continua este fundamentala pentru toate cadrele medicale, insa este cu atat mai importanta pentru tinerii medici, astfel ca o mare parte din demersurile Societatii de Neuropatie Diabetica se indreapta catre acestia. Castigatorul Premiului Neurodiab va avea ocazia sa interactioneze cu lectori de prestigiu din Europa si din lume si sa dobandeasca noi cunostinte extrem de folositoare in ceea ce priveste diagnosticarea, tratamentul si controlul diabetului si al complicatiilor acestuia.”, a declarat conf. dr. Ioan A. Veresiu, presedintele Societatii de Neuropatie Diabetica – Neurodiab.

in cadrul Celei de-a 53-a intalniri Anuale a Asociatiei Europene pentru Studiul Diabetului, care va avea loc in luna septembrie, vor fi prezentate inovatiile si cele mai recente studii internationale din diabetologie, cat si din domeniile conexe acesteia, precum boli metabolice, endocrinologie sau neurologie.

„Acest premiu reprezinta o incurajare pentru a continua si aprofunda studiul neuropatiei diabetice. Este in acelasi timp si o dovada de apreciere a interesului pe care l-am acordat acestui subiect de actualitate in ultimii ani, prin lucrari pe care le-am prezentat la aceste evenimente. Este o oportunitate de a asculta speakeri de renume mondial si astfel, o sansa de a invata cat mai mult. Bineinteles, va atrage perspective de perfectionare si provocari noi.”, a declarat Dr. Dan Trofin, castigatorul Premiului Neurodiab in anul 2016.

Medicii care desfasoara activitati in sfera neuropatiei diabetice sau a piciorului diabetic si doresc sa se inscrie in cursa pentru Premiul Neurodiab trebuie sa trimita lucrarile complete pe teme din aceste domenii, insotite de un Curriculum Vitae si de o scrisoare de recomandare la adresa de e-mail secretariat@neurodiab.com pana la data de 31 mai 2017.

Castigatorul Premiului Neurodiab din acest an va fi anuntat in cadrul Şcolii de Vara Neurodiab 2017, care va avea loc in perioada 20-23 iulie 2017, la Sinaia.

Premiul Neurodiab este sponsorizat de Wörwag Pharma.

PR&Comunicare: Sanatatea Press Group – Expertul tau in comunicare pe domeniul medical

Articolul precedentSfaturi pentru intretinerea aparatului dentar
Articolul următorStudiu: Gravidele care vor aduce pe lume baieti ar avea un sistem imunitar mai eficient