ASSMB: Noi sesiuni gratuite de acordare a primului ajutor

0
336
Foto: ASSMB
Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB) și Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) au reluat astăzi seria de sesiuni gratuite de acordare a primului ajutor, la care se pot înscrise toți cei interesați.

Noua serie, sub titulatura „Vreau să salvez! Primul ajutor face diferența!”, se bucură de o participare entuziastă: dr. Alin Popa a prezentat principalele tipuri de urgențe medicale și a implicat activ participanții în deprinderea tehnicilor și manevrelor de intervenție în caz de urgență medicală.

Foto: ASSMB

„Interesul de care se bucură această inițiativă, precum și sutele de cereri de participare venite din partea bucureștenilor, ne determină să continuăm acest proiect de succes realizat în baza parteneriatului existent între ASSMB și DSU și transpus în realitate grație implicării și devotamentului față de salvarea vieții și față de profesia de medic a domnului dr. Alin Popa, șef Serviciu Formare în Medicina de Urgență, Prim Ajutor Calificat și Medicină de dezastre din cadrul DSU” – transmit reprezentanții ASSMB.

Data următoarei sesiuni de prim ajutor va fi anunțată în cel mai scurt timp, cei interesați fiind invitați să urmărească pagina evenimentului, unde pot afla pașii care trebuie urmați pentru înscriere.
Articolul precedentBuzău: Spitale amendate din cauza problemelor privind curățenia
Articolul următorPreședintele CMMB, prof. univ. dr. Cătălina Poiană: „Felul în care ASSMB a reușit să organizeze medicina școlară în Capitală este un exemplu de bună practică”