Asist. univ. dr. Beatrice Mahler propune alcătuirea unei scheme de vaccinare pentru adulți

0
463

Asist. univ. dr. Beatrice Mahler, Managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta, susține ideea creării unei scheme de vaccinare pentru adulți, care să cuprindă vaccinurile existente deja în România.

„Eu aș vrea să ne propunem fiecare în parte să ne gândim la o schemă de vaccinare pentru următorul an cu ceea ce avem în acest moment. Mă refer aici la adult pentru că toți copiii au un plan de vaccinare pe care părinții de regulă reușesc să-l respecte, însă propun un plan de vaccinare pentru adult. Pentru că avem în octombrie vaccinarea antigripală, putem să facem vaccinarea pneumococică, dacă vorbim de personalul medical nu trebuie să uităm de vaccinarea împotriva infecției cu virusul hepatic B. Sunt multe boli pe care le putem preveni și cred că trebuie să începem cu noi și. nu în ultimul rând, în cabinetele noastre și în fiecare zi când practicăm meseria aceasta, planul de vaccinare pentru pacientul din fața noastră să devină o prioritate”, a spus Beatrice Mahler.

Declarația a fost făcută în cadrul Forumului de Vaccinare, eveniment transmis pe platforma www.conferinte-live.ro și destinat exclusiv profesioniștilor din domeniul medical. Sănătatea Press Group este producătorul video al conferinței.

www.conferinte-LIVE.ro este o platformă dezvoltată de către Sănătatea Press Group – o soluție completă pentru organizarea de evenimente live cu durata de până la 4 ore, în spațiul online, prin videostream, în aceeași configurație ca în cazul evenimentelor obișnuite.

Articolul precedentDr. Adriana Mihalaș despre consimțământul informat în cazul vaccinării minorului
Articolul următorFiecare echipă de filmare de la Hollywood va avea un consultant în COVID-19