ARPIM are un nou membru în Consiliul Director

0
61

Asociația Română a Producătorilor Internaționali de Medicamente (ARPIM) are un nou membru în Consiliul Director. Sévan Kaloustian a fost ales în această funcție la finalul lunii iunie în cadrul Adunării Generale ARPIM, se arată într-un comunicat de presă.

Sévan Kaloustian, managing director al Janssen Companiile Farmaceutice ale Johnson & Johnson în România, cu peste 10 ani de experiență în industria farmaceutică, a absolvit un Doctorat în Farmacologie şi un program de masterat în farmaco-economie, ambele în cadrul Universităţii Montreal, Canada. Ulterior a continuat cu un program post-doctoral la Academia Sinica din Taiwan şi cu un curs de specializare digitală în cadrul Columbia Business School, New York, potrivit sursei citate.

„Îmbunătățirea vieții pacienților este obiectivul nostru principal, iar eforturile noastre în cadrul ARPIM sunt direcționate către asigurarea unui mediu mai bun pentru pacienții români și pentru societate. Alături de colegii mei, voi contribui la creșterea impactului acțiunilor noastre, la accelerarea accesului la medicamente inovatoare, continuând efortul comun privind taxa clawback, modelul de stabilire a prețurilor, predictibilitatea reînoirii listei de medicamente compensate și conturarea unei legislații mai favorabile studiilor clinice. Credința mea este că pacienții români au dreptul la standarde europene de sănătate. Vom continua îmbunătățirea calității sistemului de sănătate și a speranței de viață, construind în același timp un mediu economic stabil și predictibil.”, a declarat Sévan Kaloustian.

Ad in title
Articolul precedentRegulamentul de organizare şi funcţionare a unităţilor de dializă va fi modificat. Ce schimbări aduce
Articolul următorFederaţia Solidaritatea Sanitară solicită declararea COVID-19 boală profesională