Aproximativ 200 de medici au dezbatut ultimele noutati in hipertensiune arteriala in cadrul Cursului C.O.M.B.A.T.2, editia Sibiu

0
312

Aproximativ 200 de medici au dezbatut ultimele informatii din domeniul hipertensiunii arteriale in cadrul Cursului National de Management al Bolnavului Hipertensiv – Actualitati in Diagnostic si Tratament – C.O.M.B.A.T. 2, desfasurat in data de 4 iulie 2014 la Sibiu.

Scopul manifestarii a fost acela de a facilita schimbul de idei intre specialistii implicati in managementul hipertensiunii arteriale, pentru o mai buna evaluare si monitorizare a persoanelor diagnosticate cu aceasta afectiune.

„A fost un curs foarte bine primit de corpul medical. Mentionez ca este un corp medical de elita si un corp dornic de a acapara si de a fundamenta o serie de noutati din cardiologie si in special legate de hiperteniunea arteriala”, a declarat prof. univ. dr. Ioan Manitiu, Director de Curs.

Cursul C.O.M.B.A.T. 2, editia Sibiu, a reunit medici cardiologi, dar si din specialitati conexe, implicate in managementul hipertensiunii arteriale: medici diabetologi, nefrologi, neurologi, internisti si medici de familie.

Organizator stiintific: Societatea Romana de Hipertensiune

Partener: Astra Zeneca

Parteneri Media Strategici: Sanatatea Tv si Comunicate medicale
Management eveniment: Sanatatea Press Group

Articolul precedentDr. Ion Melnic: Stomatita este o afectiune care se poate dezvolta in orice etapa a vietii
Articolul următorEchipa de fotbal a persoanelor cu diabet zaharat – DIA ROMANIA – este campioana Europei